Skip to content
Craiova Știri locale

O femeie din Craiova a comandat un iPhone, dar s-a ales cu…bucăți de plastilină. Cum a fost posibil

phonearena.com

O tânără din Craiova a făcut o comandă online pe site-ul unei prestigioase firme de comerţ electronic din România, de  un iPhone XS MAX 256 GB,  pentru care a plătit 6.800 de lei. Chemată la magazin pentru ridicarea produsului, a avut o surpriză de proporţii la desigilarea produsului. În locul produsului comandat, femeia a găsit în cutia sigilată, plastilină.

În ultima zi a lunii ianuarie, femeia a fost contactată de unul dintre angajați pentru a veni la magazin și a ridica produsul, descoperind că, în loc de iPhone XS MAX 256 GB, a primit plastilină. Acest lucru a atras atenția celor din jur și au început să fotografieze cutia, potrivit Adevărul.ro.

Un angajat mi-a adus cutia. Mi-a arătat că este sigilată şi a desfăcut-o în faţa mea. Îl rugasem să-mi introducă el cartela şi să-mi facă toate configurările necesare. Când salariatul a deschis cutia a rămas cu gura căscată. Nu ne-a venit să credem. Nici mie, nici lui. În locul telefonului erau puse bucăţi de plastilină. Toţi angajaţii au venit la noi, inclusiv şeful de magazin, inclusiv clienţii. Toată lumea făcea fotografii la cutie”, a exprimat tânăra.

Angajaţii Media Galaxy şi-au înştiinţat printr-un mail şefii de la Bucureşti şi i-au promis clientei că vor încerca sa rezolve cât mai repede problema.

Până acum nu m-au sunat, încă aştept. Imaginaţi-vă ce ar fi însemnat să primesc telefonul prin curier. Cine m-ar fi crezut pe mine ca în loc de iPhone am găsit plastilină? Nimeni. Mi se pare incredibil ce s-a întâmplat. Asta-i România noastră!”, a mai spus clienta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *