Skip to content
București Știri locale

O femeie şi un bărbat, reţinuţi pentru furt dintr-un apartament din Sectorul 3; cei doi au fost prinşi în flagrant, fiind suspectaţi de alte două furturi.

oradeiasi.oradestiri.ro

O femeie de 41 de ani şi un bărbat de 46 de ani au fost reţinuţi după ce au fost prinşi în flagrant de poliţiştii din Capitală după ce au furat bijuterii dintr-un apartament din Sectorul 3. Femeia stătea de pază, în timp ce bărbatul a urcat pe schelele montate pe bloc, iar de acolo a intrat în apartament, cei doi fiind filmaţi. De altfel, ei sunt suspectaţi în alte două cazuri de furt din locuinţe, scrie news.ro.

Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţişti de la Serviciului Investigaţii Criminale – Sector 3 au supravegheat, miercuri, două persoane, un bărbat şi o femeie, despre care exista presupunerea rezonabilă că au preocupări de natură infracţională.

Astfel, în jurul orei 8.30, cei doi au fost observaţi ajungând la o adresă din sectorul 3, cu un autoturism, iar în timp ce femeia asigura locul pentru a nu fi prinşi, bărbatul a escaladat schela montată în exteriorul unui bloc şi a intrat într-un apartament, de unde ar fi sustras mai multe bijuterii.

Cei doi au fost imobilizaţi şi duşi la sediul subunităţii pentru audieri, asupra acestora fiind găsite mai multe bijuterii.

De asemenea, în urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul nu avea permis de conducere, iar maşina cu care s-au deplasat avea montate plăcuţe de înmatriculare false.

Cei doi sunt suspectaţi şi că, în 2 iulie, au intrat într-un apartament, forţând un geam, iar din interior au furat 400 de lei, un telefon mobil şi un ceas de mână. Două zile mai târziu, prin forţarea ferestrei de la balcon, ei ar fi pătruns în locuinţa unei femei, de unde ar fi sustras mai multe bunuri şi sume de bani.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 13, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, pentru furt calificat, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Cei doi au fost reţinuţi.

Operaţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Poliţiei Române – Direcţia Operaţiuni Speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *