O fetiță de cinci ani a căzut de la geam și a supraviețuit. A picat în gol de la etajul cinci

112 SMURD
Sursa foto: X

O copilă în vârstă de cinci ani ar fi căzut de la etajul cinci al blocului în care locuiește, situat în Sectorul 3 al Capitalei.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției 12. De asemenea, un echipaj de prim-ajutor ajuns la adresa copilui și a transportat-o pe aceasta la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare. Se pare că fetița a supraviețuit după acest incident.

„La data de 16 decembrie 2023, Poliția Capitalei – Secția 12 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, o minoră, în vârstă de 5 ani, ar fi căzut de la etajul 5 al blocului în care locuiește, situat în Sectorul 3. În cauză, polițiștii Secției 12 efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporala din culpă, urmâ a fi sesizată unitatea de Parchet competentă”, transmite Poliția Capitalei.

Conform unor surse, incidentul s-a petrecut pe strada Baba Novac din Capitală. Copila s-ar fi aflat acasă cu mama sa când a căzut de la etaj.

Se pare că fetița se juca în apropierea bradului de Crăciun, poziționat foarte aproape de fereastră, a deschis geamul și, din neatenție, s a dezechilibrat si a căzut.

Minora ar fi fost găsită în spațiul verde al blocului. După ce a fost stabilizată, copila a fost preluată și transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu, la secția de terapie intensivă. Aceasta prezenta leziuni in zona capului.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL