Skip to content
Politică

O filială a PMP a depus plângere împotriva a patru poliţişti

Duminică, la Baia de Aramă, în judeţul lui Adrian Duicu, Mehedinţi, câţiva membri PMP au ajuns captivi în propria maşină, după ce au refuzat să coboare la indicaţiile Poliţiei.

Reprezentanţii PMP Mehedinţi au depus, duminică, plângere penală împotriva a patru poliţişti din Baia de Aramă, preşedintele formaţiunii susţinând că agenţii ar fi agresat mai mulţi simpatizanţi care participaseră la o acţiune de campanie, unul dintre ei având nevoie de îngrijiri medicale.

Oamenii susţin că au fost opriţi pe nedrept, la trei ore după ce ar fi parcat într-un loc nepermis. Dar asta ca un fel de scuză, pentru că poliţiştii ar fi fost deranjaţi de fapt că au pliante cu Elena Udrea.

Membrii Partidului Mişscarea Populara împărţeau pliante în baia de Aramă în momentul în care au fost atenţionaţi că au parcat în loc nepermis. Spun că au mutat maşina şi şi-au văzut de treabă. Trei ore mai târziu au fost opriţi la ieşirea din localitate de acelaşi agent de poliţie care le-a cerut să coboare din autoturism. La refuzul acestora, s-a petrecut întreaga scenă suprinsă cu telefonul mobil.

Iritaţi că oamenii nu coboară din autoturism, poliţiştii au dat cu spray lacrimogen în gurile de aerisire ale maşinii. Dar nu s-au oprit aici – le-au desumflat şi roţile.

Un bărbat a ajuns la spital, iar altul a făcut atac de panică. De cealaltă parte, Poliţia susţine că membrii PMP au fost recalcitranţi. Conducerea partidului acuză că astfel de scene se petrec mai peste tot, pentru a opri campania Partidului Mişcării Populare.

De altfel, liderii PMP acuză că mai mulţi primari interzic campania Elenei Udrea.

Eugen Tomac a anunţat că în cazul în care agresiunile vor continua, vor fi depuse plângeri penale împotriva edililor care fac abuz.

1 comentariu la “O filială a PMP a depus plângere împotriva a patru poliţişti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *