Skip to content
Economie

O firmă şi-a luat înapoi asfaltul proaspăt turnat pentru că alte două societăţi nu s-au înţeles la preţ: Cred că suntem unici

facebook

Câteva zeci de metri de asfalt, de pe o stradă din orașul Aninoasa, județul Hunedoara, au fost decopertați la puțin timp după ce au fost turnați. Totul pentru că două societăți, care au introdus canalizarea și magistrala de apă pe respectiva stradă, nu s-au înțeles asupra prețului asfaltării, cerut de o a treia firmă.

Drupo a decopertat strada după asfaltare
O firmă din Hațeg și una din Deva – Pro Metal și Metal Prod, au câștigat contractele pentru apă, respectiv canalizare. Bucata de drum pe unde au fost intorduse rețelele de apă și canalizare e la acest moment decopertată. Cei de la Drupo au luat asfaltul turnat, din cauza faptului că cele două firme nu au fost de acord cu prețul, scrie Gazeta de dimineaţă.

Cele două firme s-au înțeles să pună jumătate jumătate să asfalteze înapoi strada. Lucrarea fiind finalziată, toate bune. Ei, cele două firme, după asfaltarea străzii, nu s-au înțeles la prețul asfaltului. Firma care a făcut lucrarea de asfaltare a venit și și-a luat asfaltul. După ce a fost finalizată, a venit și a rașchetat jumătate de asfalt care l-a pus și a spus firmei cu magistrala de apă, refeceți voi”, a declarat primarul orașului Aninoasa, Nicolae Dunca.

Operatorul de apă din Valea Jiului, care e beneficiarul lucrărilor de extindere a rețelelor de apă și canalizare, trebuie acum să găseasă soluții pentru a aduce din nou strada la forma inițială. Primăria amenință cu plângere penală

Cred că suntem unici în România, nu am mai auzit așa ceva. Le-am dat termen o săptămână. Dacă nu văd activitate și nu se întrveăd demersuri pentru refacerea străzii, săptămâna viitoare o să mă adresez cu un denunț penal împotriva făptuitorilor, pentru distrugere”, a mai spus primarul.

Asfaltarea străzii din orașul Aninoasa, ar fi costat undeva la 170 mii lei fiecare dintre cele două societăți care au stricat drumul pentru a introduce țevi de apă și canalizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *