Skip to content
Politică

O fotografie cât o mie de cuvinte: directorul general Transgaz, alături de Rareș și Ramona Mănescu și un”tânăr politician român de mare perspectivă” FOTO

www.myploiesti.ro

Jurnalistul Cătălin Antohe a postat pe Facebook o fotografie în care apare Ion Sterian, directorul general Transgaz, alături de Rareș și Ramona Mănescu. Însă, ceea ce dorește jurnalistul este să afle cine este „tânărul politician român de mare perspectivă care a dat fuga tocmai din capitala Europei să nu cumva să rateze o masă cu plov și lavangi”.

Direct din Azerbaidjan, un porumbel campion a ajuns la redacție cu o poză în cioc. Poza nu este una oarecare din moment ce a fost făcută chiar în casa lui Tahir Karimov, omul președintelui Ilham Aliyev.

În capul mesei de protocol, încadrat de Rareș și de Ramona Mănescu stă califul Ion Sterian, directorul general Transgaz. Din poză lipsește tocmai „adrisantul” căutat de porumbel, un tânăr politician român de mare perspectivă care a dat fuga tocmai din capitala Europei să nu cumva să rateze o masă cu plov și lavangi. Mmmm… Cine ne spune cine este adrisantul-tânăr politician (după mâini nu l-am recunoscut) capătă o cafea Moka, cu noi, la redacție. Nu de alta, dar a trecut o pandemie de la masa de la sfârșitul lui februarie și vrea și omul să vadă poza„, a scris Antohe pe Facebook.

1 comentariu la “O fotografie cât o mie de cuvinte: directorul general Transgaz, alături de Rareș și Ramona Mănescu și un”tânăr politician român de mare perspectivă” FOTO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *