Skip to content
Buzău Știri locale

O gaşcă de interlopi voiau să dea o petrecere într-o fermă abandonată. Poliţiştii au amendat 20 de bărbaţi

facebook

Un bărbat din localitatea buzoiană Vadu Paşii şi-a chemat amici din mai multe judeţe pentru a petrece într-un loc ferit, în comuna Gherăseni, într-o fermă abandonată. Convoiul de autoturisme a fost oprit de un filtru al poliţiei, în care se aflau şi mascaţi, iar cei 20 de bărbaţi au fost amendaţi.

Potrivit IPJ Buzău, poliţiştii rutieri au organizat duminică filtre în trafic pe principalele căi rutiere din localitate şi pe DN2 E85 pentru depistarea şi luarea măsurilor legale împotriva persoanelor care încalcă regulile de circulaţie.

Astfel, pe raza comunei Gherăseni au fost oprite în trafic şase autoturisme, în care se deplasau 20 de persoane. În urma verificărilor specifice, poliţiştii au stabilit că persoanele sunt din judeţele Buzău, Ilfov, Galaţi, Brăila şi Dolj, scrie adevarul.ro.

Din verificări a reieşit că toate persoanele participaseră la o întâlnire comună, pe raza comunei unde au fost depistaţi, fără a respecta măsurile impuse pentru prevenirea şi combaterea răspândirii virusului Covid-19.

Potrivit unor surse, cel care a sunat adunarea pentru petrecerea de la Gherăseni este „Tyson” din Vadu Paşii, iar în jurul lui s-au mai aflat fraţii „Geamănu” şi „Nichiţelea”, personaje care de-a lungul vremii au avut de-a face cu poliţia pentru infracţiuni cu violenţă.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatele etilotest şi drugtest, în cazul unui şofer de 33 de ani, din Pârscov, fiind indicat consumul de substanţe psihotrope.

Şoferului i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul sub inflenţa alcoolului sau a altor substanţe, faptă  prevăzută şi pedepsită de art.336 din Codul Penal. De asemenea, poliţiştii au aplicat în total 20 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea măsurilor stabilite pentru limitarea răspândirii Covid-19, în valoare de 188.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *