O hairstylistă a postat imagini alături de Klaus Iohannis

Sursa foto: Facebook/Amalia Matache

Fotografii în care preşedintele Klaus Iohannis apare alături de o femeie hair-stylist au fost postate de aceasta pe reţelele de socializare. „Onorată, dar mai ales fericită că am fost aleasă de domnul preşedinte”, scrie Amalia Matache, femeia care a postat imaginile, preluate de News.ro.

Amalia Matache, care pe reţelele de socializare se prezintă drept „hair-stylist”, iar paginile sale de social-media sunt prezentate ca aparţinând unui „artist”, a publicat, recent, două fotografii în care apare alături de preşedintele Klaus Iohannis. Imaginile sunt însoţite de mesajul: „Onorată, dar mai ales fericită că am fost aleasă de domnul preşedinte”. Fotografii în care şeful statului apare alături de Carmen Iohannis au mai fost publicate de Amalia Matache anul acesta, în 15 august, alături de mesajul: „Onorata sa fiu aleasa @klausiohannis @carmen_iohannis_official @mariamarinescu.ro @colors.experience”.

Pe pagina de socializare a femeii aceasta mai apare în fotografii alături de persoane publice cum ar fi Simona Halep, sau cunoscute în lumea mondenă, precum Misty. Ea mai are fotografii cu Anamaria Prodan şi cu un şeic, Hamdan bin Khalifa bin Hamdan al Nayan.

Amalia Matache nu a putut fi contactată de sursa citată pentru mai mult detalii în legătură cu imaginile postate. Conforma paginilor ei de pe rețelele de socializare, Amalia Matache promovează un salon de înfrumusețare aflat în zona Herăstrău, Colors Experience, fără să specifice dacă ea doar lucrează acolo, sau este proprietara salonului.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: