O hală de producţie din Timişoara a luat foc. 40 de angajaţi se aflau înăuntru

Pompieri
Sursa foto: INQUAM PHOTOS / ALEXANDRU BUSCA

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a anunţat că un incendiu la o hală de producţie din Timişoara a izbucnit joi noapte, precizând că 40 de angajaţi s-au autoevacuat.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă pompierii din cadrul Detaşamentului 2 Timişoara, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o cisternă cu apă, o autoscară mecanică şi trei ambulanţe SMURD, dintre care, una cu medic.

Li s-au alăturat pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Timişoara cu patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un container de stingere, o autoscară mecanică şi un echipaj CBRN.

Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de aproximativ 2000 mp, în interiorul unei hale, pe o secţie de piese de auto şi vopseluri, scrie news.ro.

Aproximativ 40 angajaţi s-au autoevacuat, fără a se înregistra victime.

Incendiul a fost lichidat în jurul orei 03.25.

În urma efectuării măsurătorilor de către echipajul CBRN, nu au fost detectate substanţe toxice în aer, precizează ISU Timiş.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: