Skip to content
Politică

O întrebare tot mai insistentă: trece Ponta în PRU? Un senator are răspunsul EXCLUSIV

verdegroup.ca

O întrebare devine din ce în ce mai insistentă: va trece fostul prim-ministru Victor Ponta în Partidul România Unită (PRU)? Un senator are răspunsul.

Este vorba despre senatorul de Prahova Daniel Savu, care, luni, și-a anunțat intrarea în PRU, după ce, acum cinci luni, plecase din PSD, nemulțumit de faptul că leadershipul organizației județene nu îl desemnase drept candidat pentru funcția de primar al Ploieștilor.

CITIȚI ȘI: PSD se destramă pas cu pas. Un senator a trecut la PRU

Întrebat de reporterul PSnews.ro dacă îl vede pe Ponta intrat în PRU, Savu a răspuns: „Eu sper să facă acest lucru. Eu am făcut parte, cu Victor Ponta, dintr-o echipă care a fost, la vremea respectivă, de succes (a făcut bine pentru români, pentru România) și mi-ar plăcea să mai activez o dată într-o echipă în care ar fi și Victor Ponta. Ăsta e punctul meu de vedere. Așa sper – eu nu am vorbit cu Victor Ponta când am luat această decizie”.

Solicitat să își spună părerea despre recentul val de transferuri dinspre PSD către PRU, Daniel Savu a replicat: „Asta nu puteți să mă-ntrebați chiar pe mine, pentru că eu sunt senator independent – eu am plecat din PSD acum cinci luni de zile și, probabil, întreaga stare care s-a creat în PSD… Eu am plecat acum cinci luni de zile; practic, nu eu am trădat PSD-ul, ci PSD-ul m-a trădat pe mine. După 18 ani, nu a fost de acord conducerea PSD să candidez la Ploiești și eu țineam musai să candidez, pentru că mă pregăteam de mult timp pentru această postură. Probabil că aș fi primar astăzi, dacă PSD-ul și-ar fi dorit. Dar, pentru că nu m-au lăsat, eu am plecat din PSD”.

„Deci eu nu pot fi luat cu valul despre care spuneți dumneavoastră că migrează, dar, probabil, oamenii care au fost în PSD și nu se mai regăsesc… Cea mai bună explicație o s-o aveți în momentul când vor fi publice listele – veți putea face niște comparații și veți vedea care-s oamenii noi, aduși de actuala conducere, care sunt cei care au rămas fără loc și atunci veți vedea dacă oamenii care au cu adevărat valoare și au spus ceva în politică merită să încerce să mai facă ceva pentru politică”, a încheiat senatorul Daniel Savu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *