Skip to content
Politică

O jurnalistă candidează la Primăria Brașovului

O jurnalistă candidează la Primăria Brașovului.

Astfel, este vorba despre candidatul Partidului Ecologist Român (PER), jurnalistul Mariana Sebeni-Comșa.

„Pentru noi este un moment deosebit. Acum, la început de primăvară, vrem să dăm semnalul schimbării la primăria Braşov. Ne-am dorit să prezentăm un candidat cu şanse reale, cu notorietate, cu un trecut care garantează parcursul ulterior al său. Mariana Sebeni-Comşa este un om (…) cu un parcurs întemeiat, manager în mai multe proiecte, care a dovedit de-a lungul timpului că poate să-şi ducă la bun sfârşit sarcinile pe care şi le-a asumat. Din punctul nostru de vedere, al organizaţiei judeţene a Partidului Ecologist Român, credem că este cea mai bună soluţie, un candidat redutabil iar braşovenii o să ia foarte în serios propunerea noastră” , a declarat preşedintele PER Braşov.

Mariana Sebeni-Comşa a declarat, la rândul ei, că a ales să-şi prezinte candidatura lângă Statuia lupoaicei pentru că doreşte ca braşovenii să se obişnuiască cu această imagine, a PER la Primăria Braşovului.

„Este o imagine cel puţin pentru următorii patru ani. Eu cunosc problemele acestui oraş pentru că trăiesc aici, am aceleaşi probleme ca braşovenii, plătesc aceleaşi facturi ca braşovenii, nu sunt picată din lună. Sunt foarte bine ancorată în realităţile acestui oraş. De aproape 30 de ani lucrez în presa locală, centrală şi internaţională, am lăudat acest oraş şi i-am criticat pe cei care nu şi-au făcut treaba. Niciodată nu i-am dezamăgit, niciodată nu i-am făcut de râs şi sunt convinsă că am şanse mari să câştig această poziţie de primar. Am în spate o echipă de profesionişti, am familia lângă mine şi sunt convinsă că braşovenii vor alege cu mintea şi nu se vor mai lăsa dezamăgiţi de promisiuni false şi de oameni care au avut ani de zile la dispoziţie să facă ceva, să schimbe ceva”, a subliniat candidatul PER la funcţia de primar al Braşovului, potrivit agerpres.ro.

Mariana Sebeni-Comşa are 50 de ani, a fost timp de 14 ani corespondent la BBC World Service, corespondent TVR timp de nouă ani, iar şapte ani, corespondent Radio România Actualităţi. În prezent, este corespondent local pentru cotidianul Evenimentul Zilei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *