Skip to content
Politică

O nouă anchetă în cazul tragic al dansatoarelor arse de vii de la restaurantul Beirut din Constanța

Bomba in cazul tragediei de la Constanta, acolo unde trei dansatoare au ars de vii in restaurantul unde lucrau. Parchetul Militar va deschide o ancheta pentru pompierii care au intervenit la tragedia care a socat o tara intreaga. Martorii ingroziti au povestit cum fetele au strigat 20 de minute dupa ajutor din mijlocul infernului.

Inca de la inceputul deschiderii primului dosar, mamele fetelor moarte in incendiu de la restaurantul Beirut din Constanta au fost nemultumite si i-au acuzat pe pompierii care au intervenit in acea seara.

Procurorii Parchetului Militar deschid o noua ancheta, iar cei care vor fi audiati sunt pompierii din acea seara care au intervenit pentru lichidarea incendiului.

Mamele fetelor decedate sunt extrem de suparate si nemultumite de cum decurge acest dosar si spuneau ca in seara incendiului au discutat cu unul dintre pompieri pe care l-au implorat sa intervina sa le salveze fetele, iar barbatul le-a spus ca nu poate intra pentru ca este fum. Cel mai probabil acesta nu avea masca.

Mamele fetelor spun ca acestea au strigat 20 de minute dupa ajutor si ca nimeni nu a intervenit sa le salveze, informează bzi.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *