Skip to content
Politică

O nouă demisie în PNL? Nicolae Robu, mesaj fără înconjur

presalocala.com

Primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, a declarat că nu îşi va depune demisia din funcţia de preşedinte al PNL Timiş, după ce a fost audiat, luni, la sediul DNA într-un dosar de vânzare a unor locuinţe pe Legea 112/1995.

Întrebat, marţi, într-o conferinţă de presă, dacă va demisiona din funcţia de preşedinte al PNL Timiş, în cazul în care va fi cercetat penal, Nicolae Robu a răspuns că nu va face acest lucru, dar că, dacă PNL va considera că este mai bine fără el, se va supune deciziei partidului.

Nu o să-mi dau demisia. Are PNL-ul nişte experienţe pe care cred că le regretă, cu nişte aberaţii de prevederi, dincolo de ceea ce e stabilit prin lege. Oameni care şi-au dovedit nevinovăţia nu au putut beneficia de drepturile pe care le au. Nu o să-mi dau demisia, că nu am niciun motiv să fac aşa ceva. Eu aduc un plus în PNL. Dacă PNL nu are nevoie de mine, nu lupt eu să ajut partidul. Dar câtă vreme sunt în această funcţie, eu fac numai bine. Dacă PNL consideră că în situaţia creată e mai bine fără mine, eu nu sunt împotrivă”, a declarat Nicolae Robu.

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a fost audiat, luni dimineaţă, la sediul DNA, la ieşire el spunând că este vorba despre vânzarea a „două magherniţe” sub semmnătura lui, informează News.ro

Eu sunt un om ultracinstit, ultracorect în tot ceea ce fac. Singura mea avuţie până la vârsta asta, cu toate funcţiile pe care le-am avut, este onoarea. Nu pot să nu fiu revoltat când cineva atentează la onoarea mea şi îmi împroaşcă această singură avuţie cu noroi. De ce să fiu eu trimis în judecată? De ce apare numele meu într-un material în care, pe patru pagini şi jumătate din şase şi ceva, e vorba despre lucruri total străine mie? În cazul meu, s-au vândut doar două magherniţe de către aparatul Primăriei, nu de către mine, cu o semnătură dată de mine, fără să mi se spună că acei chiriaşi au venit mai târziu sau alte aspecte. Sub garanţia că totul este legal, dată de aparatul de specialitate”, a declarat Robu, la ieşirea de la DNA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *