Skip to content
Politică

O nouă demisie răsunătoare: PNL și-a pierdut unul dintre cei mai vechi membri

facebook.com

O nouă demisie răsunătoare s-a produs miercuri seară: Partidul Național Liberal (PNL) și-a pierdut unul dintre cei mai vechi membri.

Este vorba despre Puiu Hașotti, fost deputat (1996-2004) apoi senator (2004-2016) de Constanța, membru al formațiunii politice încă din ianuarie 1990.

„Am demisionat deoarece unele atitudini politice ale PNL fie nu le pot înţelege, fie nu sunt de acord cu ele. PNL-ul de astăzi nu mai seamănă cu cel în care m-am înscris eu”, și-a explicat Haşotti demisia, potrivit Cotidianul.ro.

Politicianul a susținut că nu s-a înscris și nu are de gând să se înscrie în altă formațiune politică și i-a urat succes PNL-ului.

Președinte al organizației județene PNL Constanța între 1994 și 2005, Hașotti a fost între 2004 și 2009 vicepreședinte al partidului la nivel național, apoi ministru al Culturii în 2012, timp de câteva luni.

Iată ce a comentat miercuri seară pe Facebook deputatul PNL Mihai Voicu:

„Glumeam cu Puiu despre înscrierea noastră în PNL. Mă mândream cu cele 3 zile avans, eu fiind înscris în 7 ianuarie 1990, el „doar” în 10 ianuarie.

Parlamentar impecabil, orator desăvârșit, liberal autentic.

Astăzi Puiu Hașotti a demisionat din partid.

Noi ar trebui să ne întrebăm de ce”.

Amintim că pe 23 august europarlamentarul Ramona Mănescu și-a anunțat demisia din PNL (fiind membră tot a filialei Constanța), dar soția fostului primar al Sectorului 6 Rareș Mănescu a precizat că urma să treacă la ALDE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *