O nouă eră la Manchester United. Preluarea parţială a clubului de către Jim Ratcliffe, oficializată

Sursa foto: unsplash
Sursa foto: unsplash

Manchester United a anunţat marţi seară că miliardarul britanic Jim Ratcliffe – care, prin grupul său Ineos, deţine în Franţa OGC Nice – a preluat o participaţie de 27,7% la club. Tranzacţia a fost aprobată de Premier League încă de săptămâna trecută.

„Să devin coproprietar al clubului Manchester United este o mare onoare şi vine cu o mare responsabilitate”, a declarat Jim Ratcliffe pe site-ul clubului. ” Acest moment marchează finalizarea tranzacţiei, dar este doar începutul călătoriei noastre pentru a readuce Manchester United la vârful fotbalului englez, european şi mondial, cu facilităţi de clasă mondială pentru fanii noştri. Munca pentru atingerea acestor obiective se va accelera începând de astăzi”.

Glazer rămâne acţionar majoritar, Ratcliffe la cârmă

Bărbatul în vârstă de 71 de ani a declarat în ianuarie că speră ca participaţia sa la Manchester United să fie oficializată la jumătatea lunii februarie. În urma aprobării Premier League săptămâna trecută şi a validării recente a Federaţiei Engleze de Fotbal, participaţia sa minoritară a fost finalizată.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL