Skip to content
Politică

O nouă extragere în cadrul Loteriei bonurilor fiscale

Extragerea bonurilor fiscale câştigătoare emise în perioada 1 – 30 iunie 2016 este programată pentru duminică, 17 iulie, la ora 19,30, iar fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, a anunţat, joi, Ministerul Finanţelor Publice (MFP), potrivit Realitatea.net

Selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape. Astfel, duminică, 17 iulie, va fi organizată prima etapă, care va consta în extragerea bilelor care vor determina ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare. Ulterior, după centralizare, dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor 100 de bonuri câştigătoare.

Mai mult, extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 19,30, şi va transmisă în direct de toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Române.

Totodată, rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-urile Ministerului Finanţelor Publice, Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi CN ‘Loteria Română’ (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *