Skip to content
Politică

O nouă extragere la loteria bonurilor va avea loc duminică

Duminică, 19 iulie, va avea loc o nouă extragere la loteria bonurilor fiscale. Extragerea este programată să aibă loc la ora 20.10 și va desemna câștigătorii premiului de un milion de lei pus în loc de Ministerul de Finanțe.

Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Finanțelor Publice, vor intra în concurs bonurile fiscale emise în perioada 1-30 iunie 2015.

Ca şi în cazul ultimei extrageri ocazionale desfăşurate în cadrul Loteriei bonurilor fiscale, selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape. Extragerea de duminică va fi prima etapă, iar în cazul în care vor fi mai mult de 100 de deținători ai unor bonuri câștigtoare se va organiza o nouă extragere din rândul acestora pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală şi al Loteriei Române (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile. La această extragere participă toate bonurile fiscale emise în perioada 1 – 30 iunie 2015, fără a fi necesară înregistrarea prealabilă a acestora într-o bază de date.

Pentru selectarea bonurilor câştigătoarea din rândul celor emise în luna iulie 2015 extragerea va fi organizată în data de 16 august 2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *