Skip to content
Politică

O nouă înțelegere pe scena politică din România

În pragul alegerilor prezidențiale se conturează o nouă înțelegere politică. UNPR, membru al alianței de guvernare, anunţă că luni va încheia un protocol de colaborare cu Partidul Alianţa Democrată a Romilor (PADR), condus de Dorin Cioabă, privind susţinerea candidaturii lui Victor Ponta în campania electorală pentru Preşedinţie.

Conform UNPR, protocolul va fi semnat de către secretarul general al Uniunii, Neculai Onţanu şi de către preşedintele PADR, Dorin Cioabă, informează Mediafax. Protocolul va fi semnat la sediul UNPR.

Dorin Cioabă a anunţat, vineri, că Partidul Alianţa Democrată a Romilor (PADR), „primul partid politic al romilor”, a fost înregistrat, existând o sentinţă definitivă în acest sens de la Tribunalul Bucureşti.

2 comentarii la “O nouă înțelegere pe scena politică din România

 1. Deci treaba e cat se poate de clara… ponta se „infrateste” cu acte inregula cu bulibasa „baietilor cu multa carte”… bravo viorele, ne faci sa vedem cat de mult semeni cu baietii bruneti… ca doua picaturi de apa sunteti… esti sigur ca „mamaia ta nu e bruneta ” ? :))) treaba e pe cat de amuzanta pe atat de ingrozitoare. omul incepe sa faca guvernare cu ei, deci devine unul de al lor… prin regula de 3 simpla ajung la concluzia ca v-a face tot ce stiu ei cel mai bine sa faca doar ca la un nivel mai diplomat… ponta daca ajungi la conducere tara asta este sortita esecului !!!

 2. Se pare ca Ponta a ramas fara sustinatori si incepe sa piarda teren in fata electoratului.
  Pana in acest moment nici nu vroia sa aibe vreun interes cu comunitatea roma.
  Il scotea pe Base ca fiind singurul care are interese cu Romii.
  Uite ca roata se intoarce.
  Numai ca daca Ponta va incuraja acest lucru si va implica si liderii din comunitatile de romi, in politica, va fi foarte grav pentru noi ca tara.
  Ponta o sa umple tara asta de romi.
  Nu ne era de ajuns clasa politica corupta, minoritatea maghiara care are si ea interesele de obtinere a autonomiei in Romania, acum ne pun si romii in cap.
  Imaginati-va ca daca Ponta va ajunge politician, va pune in functii ale guvernului si politicieni romi ce vor elabora legi in favoarea comunitatii de romi.
  Inca o dovada de stangacie al lui Ponta care va rezulta cu o grava aroare, adusa societatii romanesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *