Skip to content
Politică

O nouă ipocrizie marca Cioloș: cere eliminarea pensiilor parlamentare, dar încasează indemnizație specială ca fost comisar european

Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul șef al ANAF, Sebastian Bodu, actual consilier de stat la Cancelaria prim-ministrului Ludovic Orban, îl taxează pe liderul PLUS, Dacian Cioloș, pentru afirmațiile referitoare la eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor. Bodu amintește că Cioloș este beneficiar al unei pensii speciale de mii de euro pe lună, în calitate de fost comisar european și va fi beneficiar al unei pensii speciale de fost europarlamentar.

Totodată, fostul șef al ANAF lansează și o provocare pentru președintele PLUS: să depună la Comisia Europeană un act unilateral de renunțare la pensia specială de fost comisar.

„Vă rog distribuiți. Pentru dl. Cioloș. 😊

Sfidare mai mare ca Cioloș să vorbească despre pensie parlamentară specială nu există! El, care este beneficiar al unei pensii speciale de mii de euro pe lună, în calitate de fost comisar european și care va fi beneficiar al unei pensii speciale de fost europarlamentar! Pensie specială plătită tot din bani publici, respectiv europeni (și România contribuie la bugetul UE).

Am o provocare pentru dl. Cioloș și sper să afle de ea (poate mă ajută chiar și presa): d-le Cioloș sunteți de acord să depuneți la Comisia Europeană un act unilateral de renunțare la pensia specială de fost comisar? Dacă da, vă voi redacta eu conținutul declarației”, scrie Sebastian Bodu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *