Skip to content
" "
Olt Societate

O nouă ipoteză în cazul Caracal – Alexandra ar fi sunat de 5 ori la 112

Răsturnare de situație în cazul crimelor din Olt. Există informații din raportul publicat de MAI că Alexandra Mâceșanu nu a vorbit de 3 ori cu operatorul 112, ci a vorbit de 5 ori cu anchetatorii încecând să le explice locul unde se află.

La ora 11:05, la nivelul STS Olt s-a primit un apel 112 de la numărul de telefon…(cartela pre-paid), de la o persoană de sex feminic care s-a recomandat ca fiind Mâceșanu Alexandra și care sesiza că a fost răpită și violată, însă până la redirecționarea apelului către dispeceratul IPJ Olt, convorbirea s-a întrerupt, scrie antena3.ro.

" "

La ora 11.07, apelul a fost restabilit de catre dispeceratul STS Olt, care a apelat numarul, iar convorbirea a fost preluata de catre agent sef principal Florescu Vasilica Viorel, dispecer de serviciu 112 in cadrul IPJ Olt, care a fost sesizat cu privire la comiterea faptelor de lipsire de libertate, agresiune fizica si viol. Imediat, politistul a redirectionat apelul catre dispecerul Politiei Municipiului Caracal, agentul sef principal Tanase Lucica, comunicandu-i totodata datele obtinute de la operatorul STS.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *