Skip to content
Politică

O nouă mutare surprinzătoare pe scena politică: 3 senatori ALDE au trecut la PNL. Printre ei și un fost ministru

Dupa ce PSnews.ro anunța în urmă cu câteva zile că 4 deputati ALDE au trecut la PNL, alți 3 senatori ALDE au trecut miercuri la PNL. Este vorba despre fostul ministru Viorel Ilie, Marius Petre Nicoară și Ion Popa.

DETALII AICI: Mutări de ULTIMĂ ORĂ pe scena politică: 4 deputați ALDE s-au înscris în PNL. Printre ei și un fost ministru

ALDE a intrat în disoluţie

Amintim că deputatul Ică Calotă, fostul președinte al ALDE Teleorman, a anunţat încă de săptămâna trecută că cel puţin 12 deputaţi ai formaţiunii vor părăsi partidul într-o săptămână.

El a explicat că una dintre nemulţumirile sale este că, neavând grup parlamentar, ALDE nu va mai avea reprezentanţi în secţiile de votare.

„Ori, a intra în alegerile parlamentare fără oameni în secţiile de votare, credeţi-mă, ştiu ce înseamnă. O altă nemulţumire este că, după ce ALDE a votat împotriva guvernului Dăncilă şi a votat guvernul Orban, preşedintele ALDE se îndreaptă înapoi spre PSD şi Pro România. De ce am mai făcut mişcarea asta cu ungerea PNL, dacă acum încercăm să ne întoarcem unde am fost? Eu nu o să pot să mai fac vreodată o alianţă cu PSD. Mi-a ajuns una. Am fost 25 de ani în PNL şi aproape 6 ani în ALDE. Noi am fi dispuşi să mergem în PNL”, a mai spus Calotă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *