Skip to content
Politică

O nouă OUG pe Justiție. Sorina Matei: Este scăparea ilegală a lui Dragnea în Dosarul Referendumul

obiectiv.info
" "

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader afirmă că are pregătită o Ordonanță de Urgență cu privire la mai multe dosare aflate pe rol la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Dacă prin OUG se va extinde termenul actual de 30 de zile, ar apărea bază legală pentru invalidarea tuturor sentinţelor definitive date de completurile de 5 judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie începând cu anul 2014. Vorbim inclusiv de condamnarea lui Liviu Dragnea în Dosarul Referendumul.

Jurnalista Sorina Matei a publicat luni, 21 ianuarie, pe rețeaua socială Fabeook, o replică pentru anunțul lui Tudorel Toader cu privire la o nouă ordonanță în Justiție. Concret, aceasta este de părere că de această dată, ordonanța în cauza reprezintă „scăparea ilegală şi neconstituţională a lui Liviu Dragnea de condamnarea definitivă în dosarul referendumului”.

OUG-ul lui Tudorel se numeşte: Scăparea ilegală şi neconstituţională a lui Liviu Dragnea de condamnarea definitivă în dosarul referendumului. Pentru că efectiv asta este!😎😎😎 Reviziurea unei sentinţe definitive care nu mai are cale de atac, potrivit CCR. Deci inventează pur şi simplu ilegal o cale de atac care nu există ca să-l scape pe Dragnea. Au încercat asta și la CCR și nu le-a ieșit. Și dacă nu le-a ieșit, dau Ordonanță. Că acum nu mai contează că a decis definitiv și obligatoriu fix pe invers CCR. Ei nu mai tin cont acum nici de unica instanță constitutionala. Fix ca Kovesi”, a scris jurnalista.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *