Skip to content
" "
Politică

O nouă rectificare bugetară! Eugen Teodorovici a anunțat când va avea loc

epochtimes-romania.com

O nouă rectificare bugetară va avea loc luna aceasta, a anunţat joi ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, precizând că Administraţia Prezidenţială nu a solicitat bani în plus, ceea ce înseamnă că prima rectificare, când au fost tăiate fonduri de la instituţie, a fost corectă.

„În noiembrie facem a doua rectificare, aşa spune legea. (…) Luni, marţi şi miercuri s-au purtat discuţii, vedem forma finală în următoarele zile”, a declarat joi ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, în Parlament.

" "

Întrebat despre banii solicitaţi în plus de serviciile secrete şi de Administraţia Prezidenţială, Teodorovici a spus că nu ştie de astfel de cereri de la servicii, însă Administraţia Prezidenţială nu a cerut bani, ceea ce înseamnă că prima rectificare a fost făcută corect.

Administraţia Prezidenţială nu a cerut niciun leu, ceea ce înseamnă că ce s-a făcut la prima rectificare a fost făcut corect”, a spus ministrul, potrivit News.ro

În 7 august, Preşedinţia, prin purtătorul de cuvânt, Mădălina Dobrovolschi, critica rectificarea bugetară făcută de Guvern, spunând că nu are nicio legătură cu necesitatea consolidării bugetului naţional, ci este un instrument de sancţionare a instituţiilor nesubordonate PSD. Dobrovolschi spunea că este o încălcare grosolană şi o încercare de a bloca activitatea unei institutii fundamentale, cu consecinţe grave. De asemenea, Administraţia prezidenţială afirma că blocarea activităţii preşedintelui de către Guvern, prin măsuri precum rectificarea bugetară negativă, este de natură să afecteze buna funcţionare a statului.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *