Skip to content
Politică

O nouă ședință la Palatul Cotroceni: președintele i-a chemat la discuții pe Florin Cîțu și mai mulți miniștri

Inquam Photos / Octav Ganea

Potrivit unui anunț făcut pe site-ul Administrației Prezidențiale, miercuri, șeful statului va avea o ședință de lucru cu Prim-ministrul României, Florin Cîțu, și membri ai Guvernului.

„La ședință vor participa Prim-ministrul României, Florin Cîțu, Viceprim-ministrul Dan Barna, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, și Directorul Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică, dr. Adriana Pistol”, potrivit Administrației Prezidențiale.

Amintim că premierul Florin Cîțu s-a întâlnit, miercuri, la Bruxelles, cu trei membri ai Comisiei Europene pentru a discuta Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), aflat încă în negocieri și care ar urma să fie depus oficial până la sfârșitul lunii.

Totodată, marți seara, premierul Cîțu a discutat cu șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen declarând ulterior că a fost o „întâlnire constructivă” și că lucrează împreună pentru a finaliza „cât mai repede cu putință” un plan „solid” de redresare și reziliență (PNRR).

„Facem progrese bune în privința reformelor”, a transmis Ursula von der Leyen pe Twitter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *