O nouă ţeapă pentru bucureşteni. Livrarea apei calde, amânată din nou

nicusor dan
Primaria Capitalei

Bucureștenii  au avut parte de o nouă ţeapă, în privinţa furnizării apei calde. Duşurile cu apă rece sau „la ibric” ar fi trebuit să înceteze duminică seara, numai că, surpriză, cei care nu au apă caldă de la începutul lunii mai așteaptă.

Aproape jumătate dintre bucureșteni nu au de la începutul lunii august apă caldă, iar Termoenergetica a anunțat că problema se rezolvă până în 11 august. Numai că termenul a fost prelungit din nou prelungit până în 20 august, tot spre miezul nopţii. Dar nici acest termen nu a fost respectat.

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunțase că lucrările vor fi gata, iar bucureștenii vor avea din nou apă caldă duminică seara. Doar că site-ul Termoenergetica, a modificat ora estimată pentru reluarea furnizării apei calde pentru luni, la ora 23.30.

Luni, aproape 4.000 de blocuri din Bucureşti nu beneficiau de apă caldă, reprezentânf 42,5% din totalul de imobile din Capitală.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: