Skip to content
Societate

O persoană a murit după ce buştenii dintr-un camion au căzut peste un autoturism, pe DN 12 A

O persoană a murit, marţi, după ce buştenii dintr-un camion au căzut peste un autoturism, pe DN 12A. Traficul rutier se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, în ambele sensuri dirijat de poliţişti, potrivit news.ro.

”Buştenii dintr-o remorcă s-au răsturnat peste un autoturism pe DN 12A, pe raza localităţii Lunca de Sus”, a anunţat, marţi, IPJ Harghita.

În urma accidentului, pasagera din dreapta a murit.

Potrivit ISU, accidentul s-a produs după ce un autocamion încărcat cu buşteni a acroşat un autoturism, aflat într-o parcare, iar buştenii au căzut pe autoturism şi pe femeie, provocându-i răni incompatibile cu viaţa.

Alte două persoane au fost rănite uşor, fiind preluate de echipaje SAJ şi transportate la spital.

La locul accidentului au fost trimise trei echipaje din cadrul Detaşamentului Miercurea Ciuc cu o autospecială de descarcerare, o autospecială complexă de primă intervenţie, o ambulanţă SMURD şi 2 ambulanţe SAJ.

Centrul Infotrafic anunţă că traficul rutier se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, în ambele sensuri dirijat de poliţişti.

”Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare”, a transmis Infotrafic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *