Skip to content
Politică

O primă victorie pentru Nicușor Dan: USR București a decis cu o majoritate covârșitoare să ia în calcul susținerea lui la primăria Bucureștiului

epochtimes-romania.com

Filiala USR București a votat 73% DA să ia în discuție susținerea candidatului independent Nicușor Dan la primăria Bucureștiului, au dezvăluit surse politice  pentru PSnews.ro.

Susținerea efectivă se va decide în conferința municipală, dar e doar o formalitate dacă se păstrează acest nivel de popularitate, competitorii interni din USR nu au șanse reale în cursa cu Gabriela Firea.

Biroul Municipal al USR București se va reuni joi pentru a lua act de votul consultativ

Atfel, Biroul Municipal al USR București se va reuni joi pentru a lua act de votul consultativ urmând să stabilească dacă statutar partidul îl poate susține pe Nicușor Dan.

După ședința Biroului Municipal de joi, ar putea urma două săptămâni de campanie internă și un nou vot electronic aprobat statutar de o Conferinta Municipală. Cele două întrebări la care ar putea răspunde membrii USR sunt:

1) Vreți ca USR București să susțină un membru intern sau pe independentul Nicușor Dan?

2) Daca vreți ca USR București să susțintă un membru intern, care vreți să fie acela?

În competiția internă din USR pentru candidatura la Primăria Capitalei s-au mai înscris Dragoș Drăgoteanu și Mihnea Bărbulescu.

De asemenea, la începutul lunii august PLUS şi-a anunţat candidatul pentru Primăria Capitalei. Acesta este fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, care a fost desemnat în urma votului intern din partidul lui Dacian Cioloş.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *