O primărie din Romania vinde mașinile ridicate de pe străzi

Un trabant, un tractor, un camion, 25 de autoturisme Dacia, o rulotă, opt autoutilitare şi o mulţime de alte autoturisme străine, toate vor putea fi cumpărate de arădenii interesaţi, la o licitaţie. Este vorba despre 79 de rable ridicate în cursul anului de pe străzile pe care au fost abandonate de stăpâni. Primăria Arad a anunţat organizarea unei licitaţii publice cu strigare “pentru vânzarea autovehiculelor abandonate sau fără stăpân”, informează presa locală.

Autovehiculele sunt depozitate în Arad, str. Dosoftei FN (depozit Micălaca), putând fi văzute în intervalul 09.09.2014 – 17.09.2014 orele 8.00-17.00 şi în urma vizitei se va semna un proces verbal de inspecţie”, informează Primăria Arad.

În cazul în care bunurile nu se vând cu această ocazie, licitaţia se va relua la o dată ulterioară, subliniază Primăria.

Cea mai ieftină rablă este un tractor. Motorul său nu poate fi pornit, are cutia de viteze defectă şi îi lipsesc pompa de injecţie şi electromotorul. Primăria cere pe el 299,40 lei.

Cele mai ieftine autoturisme scoase la licitaţie sunt două Oltcit-uri, ambele cu varoseria complet corodată, tapiţeria distrusă şi geamurile din partea stângă sparte. Preţul de pornire, în cazul ambelor maşini, este de 300 lei. În cazul autoturismelor Dacia se cere un preţ de pornire începând de la 350 lei, în cazul celor aflate în stare avansată de degradare şi până la 800 lei – o Dacia 1310 cu bara de protecţie faţă, capota şi masca deformate, farurile sparte, cu spoilerul din faţă şi aripa stânga lipsă.

Cea mai scumpă maşină este un Ford Mondeo, cu caroseria în stare bună şi tapiţeria îngrijită. Dar motorul nu se poate porni. În acest caz, preţul de pornire este de 3.000 lei.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: