Skip to content
Sport

O româncă celebră, antrenor personal pentru o legendă a Hollywoodului

Celebra gimnastă Nadia Comaneci apare într-un clip postat de Arnold Schwarzenegger pe pagina sa de Facebook dându-i îndrumări într-o sala de fitness cunoscutului Terminator. “Este fantastic să ajungi dimineaţă la o sală de sport unde au un campion olimpic ca trainer. Se datorează Nadiei Comaneci! 10 exerciţii pentru a onora un 10 perfect la Jocurile Olimpice”, a scris actorul pe site-ul de socializare. “Lucrând cu Arnold”, a dezvăluit, la rândul său, Nadia Comăneci, informează evz.ro.

Cei doi s-au întâlnit ieri la Gold’s Gym Hollywood pentru a realiza acest. Cu doar două zile înainte, pe 30 iulie, celebrul Schwarzenegger şi-a aniversat ziua de naştere. Cunoscutul erou al filmelor de acţiune şi fost guvernator al statului California a împlinit vârsta de 68 de ani şi a petrecut alături de fosta sa soţie, Maria Shriver şi cele două fete ale lor Katherine (25 de ani) şi Christina (25 de ani).

Premierul Victor Ponta nu a ratat acest moment si i-a transmis felicitari Nadiei Comaneci pe Facebook: „Despre sport, nu despre politică – o imagine inedită, pe care nu mi-am imaginat că o voi vedea vreodată: Nadia Comăneci antrenându-l pe pe Arnold Schwarzenegger! Bravo Nadia!”, a scris premierul pe pagina de Facebook.

arnold nadia protv

Sursa foto: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *