O româncă și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar din 2024, în Las Vegas

Irina Hansen
Sursa foto: Twitter

La 21 septembrie 2023, Irina Hansen și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar la un eveniment de campanie la Henderson. După cum a declarat oficial primarul Carol Goodman, cursa non-partizană va avea un loc în 2024.

Născută în România în 1978, Hansen a emigrat în Statele Unite pentru a „scăpa de domnia opresivă a unui dictator comunist”, potrivit unui comunicat de presă.

În 1998, Hansen s-a mutat din California în Las Vegas, unde a obținut licența imobiliară în 2005. Ea este un membru activ al Asociației Agenților Imobiliari din Las Vegas, Asociației Naționale a Agenților Imobiliari și a Consiliului Residential Real Estate.

În 2019, Hansen a înființat Prestige Salon and Spa, obținând licențe în crearea de saloane, cosmetologie și estetică avansată și dezvoltând o linie de „îngrijire a pielii de calitate medicală”.

Hansen se identifică ca fiind o conservatoare, iar platforma ei evidențiază transparența și responsabilitatea, creșterea economică durabilă, asigurarea siguranței orașului și găsirea unei soluții la criza oamenilor fără adăpost, potrivit ktnv.com.

Citeste mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: