„O șansă pentru fiecare”, proiect în Programul Operațional Capacitate Administrativă Arad

Crucea Roşie, Filiala Arad, în parteneriat cu Primăria Municipiului Arad şi-au unit forțele și au realizat o serie de workshop-uri, de caravane de informare pe tema dezastrelor, cursuri şi demonstrații de prim-ajutor, precum şi demonstrații de intervenție la dezastre.

Beneficiarii proiectului au fost: Prefectura Județului Arad, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad, Inspectoratul Școlar Județean Arad, Direcția de Asistență Socială.

Astfel, sute de elevi, studenți, seniori şi reprezentanți ai societății civile au învățat şi dezvoltat abilități vitale pentru a veni în sprijinul semenilor, în caz de necesitate, scrie media.pnl.ro.

„Felicit organizatorii şi pe toți participanții la acest proiect important pentru comunitate”, a declarat Călin Bibarț, primarul liberal al Municipiului Arad.

 

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL