O școală din Capitală a organizat jocuri de noroc pentru elevi în sala de curs. Părinții sunt revoltați

Sursa: romaniatv.net

Caz surprinzător într-o școală din București, unde sala de cursuri s-a transformat în sală de jocuri de noroc pentru elevi. Unul dintre părinți este absolut revoltat, subliniind că această situație încalcă legea învățământului. 

Elevii dintr-o școală din Capitală au fost implicați în activități de jocuri de noroc, organizate chiar de instituția de învățământ. Concret, elevii au avut ocazia să joace „bingo”, un joc de noroc foarte popular, în urma căruia se câștigă diferite premii în bani sau obiecte. Activitatea s-a desfășurat chiar în sala de curs sub „îndrumarea” profesorilor. Situația reprezintă un pericol, întrucât introduce adolescenții la o activitate ce generează dependență. Unul dintre părinți a vorbit despre cele întâmplate și este absolut revoltat că profesorii au fost cei care au inițiat un astfel de eveniment.

„Dintr-o urnă ca la jocurile de noroc, a extras bilele și copiii aveau taloane și pe care completau dacă nimereau numerele câștigătoare, primeau premii exact ca la bingo. Copilul meu n-a câștigat, dar mi-a zis că alți copii au câștigat premii. Mi se pare de un cinism groaznic. Adică, pe de o parte, guvernanții ne spun că au eliminat pericolul pentru copii și pe de altă parte, sub egida Ministerului Educației, se organizează, că este o programă școlară, se organizează jocuri de noroc în școală.” a declarat unul dintre părinți.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL