O turmă de capre s-a rătăcit în parcarea subterană a unui mall din Târgu Jiu

Sursa foto: Pandurul.ro

Imagini inedite surprinse, duminică seara, în parcarea subterană a unui mall din Târgu Jiu. O turmă de capre a fost fotografiată, în timp ce rătăcea printre mașinile parcate. Nimeni nu știe cum au ajuns animalele acolo, însă întâmplarea devenită virală i-a amuzat pe internauți. „Cu asta le-am văzut pe toate! Acum pot părăsi țara”, a comentat cineva pe rețelele sociale, scrie Pandurul.ro.

Fotografiile, scrie sursa citată, au fost făcute duminică seara, de clienții aflați la cumpărături într-un mall din Târgu Jiu.

În imagini pot fi observate mai multe capre, care se plimbă derutate prin parcarea subterană a centrului comercial. Fotografiile au împânzit imediat rețelele sociale. Ulterior, pe internet a apărut și un clip video.

Cel mai probabil, cred oamenii, animalele au ajuns în parcare după ce s-ar fi rătăcit din cauza ceții din oraș.

„Cu asta le-am văzut pe toate! Acum pot părăsi țara” a comentat cineva la una dintre postările devenite virale în mediul online.

Reprezentanții centrului comercial au chemat poliția pentru a-i ajuta să rezolve incidentul. În cele din urmă, caprele au fost scoase din clădire, iar acum oamenii legii încearcă să dea de urma stăpânului lor.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: