Skip to content
Știri locale Vaslui

O vasluiancă ce trebuia să fie în carantină la domiciliu, depistată fără mască în zona unei telecabine din Poiana Braşov

Facebook

O femeie din Vaslui, care ar fi trebuit să stea în carantină la domiciliu după întoarcerea din Marea Britanie, a fost depistată, de jandarmii braşoveni, duminică, în zona telecabinei Capra Neagră din staţiunea Poiana Braşov.

Conform Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Braşov, femeia a fost legitimată deoarece nu purta mască de protecţie. „În urma verificărilor, a rezultat că persoana în cauză trebuia să se afle în carantină, în municipiul Vaslui, ca urmare a revenirii în ţară din Regatul Unit al Marii Britanii.

Femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 lei, pentru nerespectarea carantinei şi a fost anunţat DSP. I s-a pus în vedere să meargă în cel mai scurt timp la adresa declarată pentru carantină„, a precizat IJJ Braşov.

Conform sursei citate de Agerpres, femeii i s-a dat cea mai mică amendă pentru nerespectarea măsurilor de izolare la domiciliu stabilite, aceasta fiind cuprinsă, potrivit legii 55/2020, între 1.000 şi 5.000 de lei. Urmează ca, ulterior să se efectueze verificări dacă femeia din Vaslui a respectat măsura izolării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *