Skip to content
Sport

O vedetă din România va naște de Paști. Ce nume va avea bebelușul

O vedetă din România va naște de Paști. Ce nume va avea bebelușul.

Astfel, soția cunoscutului artist Adrian Sînă, Anca Serea, se pregătește să nască un baiețel în preajma Sfintelor Sărbători Pascale.

Astfel, aceasta va naşte la o clinică privată din capitală, iar zilele trecute a fost la ultimul control înainte de a-l aduce pe lume pe Moise. Grijulie, prezentatoarea ştirilor sportive de la Prima Tv a pus în geanta cu care va pleca la spital toat ce are nevoie pentru băieţelul ei.

„Abia aștept marea întâlnire cu bebe Moise! Gataaaa, marea așteptare pare să se apropie de final! Sper că nu am uitat nimic din cauza emoțiilor. Verificați împreună cu mine geanta? Am pijama, șosete, o pătură, primele lui hăinuțe și, desigur, Pampers. Nu lipsește nimic, nu?”, a scris Anca pe un cont de socializare.

Anca Serea şi Adi Sînă s-au căsătorit anul trecut. Cei doi au făcut pasul cel mare după patru ani de relaţie şi doi copii împreună. Frumoasa prezentatoare Tv mai are doi copiii dintr-o relaţie anterioară: David şi Sarah, iar acum îl aşteaptă pe al cincilea, informează România TV

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *