Skip to content
Sport

O veste tristă. „Stilistul vedetelor” a încetat din viață

" "

O veste tristă a luat prin suprindere lumea virtuală. S-a anunțat decesul.

Astfel, Marian Dârță, unul dintre cei mai cunoscuți stiliști din România, a murit, duminică dimineață, după o lungă suferință. Vedeta suferea de cancer, potrivit Evz.ro

" "
" "

Vestea a fost anunțată de Adriana Bahmuțeanu pe pagina sa de facebook. ”Rămas Bun, prieten drag! Dumnezeu să te odihnească în pace!!! Condoleanțe!!!”, a scris Adriana Bahmuțeanu.

Marian Darta avea 47 de ani, iar stilistul a fost supus mai multor operatii pe creier in ultimele luni. În urmă cu doi ani, bărbatul a fost diagnosticat cu o boală necrutatoare, tumoră malignă la cap. După ultima operație, ce a durat 18 ore, tumora a recidivat, iar corpul slăbit al „stilistului vedetelor”, aşa cum era numit, a cedat. Peste numai două săptămâni, bărbatul era programat la o nouă operație.

Mai mult, foarte credincios, Dârță nu şi-a pierdut până în ultima clipă speranţa, nici măcar atunci când, în urmă cu un an, medicii i-au descoperit si un anevrism. Ultima perioadă a fost deosebit de grea din punct de vedere financiar, iar Dârța a făcut un apel in emisiunea „La Măruță” că nu își mai permitea nici măcar să își plătească medicamentele. În ajutor i-au sarit mai multe vedete, printre care Andra si Catalin Maruta, dar si Gigi Becali, Ozana Barabancea, Rita Mureşan, sau Adriana Bahmuţeanu. Din pacate, stilistul a pierdut lupta si s-a stins ieri dimineață.
„Dumnezeu lucrează prin oameni. Aşa a lucrat şi la ultima operaţie care a durat 18 ore. Nu e zi şi noapte în care să nu fac rugăciuni. În două săptămâni după Paşte sunt programat la operaţie să mă scape de această tumoră. Operaţia costă în jur de 16.000 de euro. 16.000 pentru operaţie şi incă 2000 post operatorii. Rog oamenii cu suflet să mă ajute şi le mulţumesc şi celorlalţi care au făcut-o până acum. Dumnezeu le va întoarce sumele care se dau pentru oamenii bolnavi. Vreau ca lumea să se reîntoarcă la credinţă. Cel mai mult îmi doresc să trăiesc. Nu vreau nimic, decât prezenţă”, spunea fostul hairstylist, săptămâna trecută, la „Agentul Vip”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *