Skip to content
Sport

O veste tristă. Un cunoscut jurnalist a decedat

O veste tristă a luat prin suprindere lumea virtuală. S-a anunțat decesul.

Astfel,  unul dintre reporterii care au lucrat la Evenimentul zilei de la primul număr al cotidianului, Laurențiu Solomon a decedat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la vârsta de 62 de ani.

„S-a mai dus un reporter la cele veşnice! Colegul nostru Laurenţiu Solomon a murit azi noapte. Laurenţiu a fost unul dintre reporterii care au lucrat la Evenimentul zilei de la numărul 1”

Conform sursei citate, Laurenţiu Solomon a murit în urma unui infarct.

„Laurenţiu a fost unul dintre reporterii cu care ‘Bulina roşie’ a pornit la drum, în iunie 1992. A fost unul dintre cei mai activi şi prolifici reporteri ai secţiei ‘Social’, scriind cu precădere în domeniul transporturilor. Dedicat meseriei, a făcut naveta ani buni, tocmai de la Ploieşti, unde îşi avea domiciliul. Laurenţiu a mai lucrat o lungă perioadă şi la cotidianul Gardianul. În ultimii ani, gazetarul se întorsese acasă, la Ploieşti. Avea un băiat şi devenise bunic. Pe contul său de Facebook se prezenta: patron, director, funcţionar şi viitor pensionar. Laurenţiu Solomon a fost un bun coleg. Hâtru din fire, întodeauna avea câte o glumă pregătită şi întreba mereu dacă poate să te ajute cu ceva. Cei ce l-au cunoscut aşa şi-l vor aminti şi de acum înainte. Dumnezeu să-l ierte!”, , potrivit unor surse citate de Romaniatv.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *