Skip to content
Politică

Oamenii lui Clotilde Armand scot la iveală lucrările de mântuială făcute la Podul Constanța FOTO

imagebase.net

Oamenii lui Clotilde Armand (președintele USR Sector 1) scot la iveală lucrările de mântuială făcute la Podul Constanța.

Într-o postare de luni de pe Facebook, filiala sectorială a Uniunii Salvați România arată imagini cu stâlpii încă dărăpănați, precum și cu lucrările de mântuială făcute de către primărie, autoritățile (conduse de către primarul PSD Dan Tudorache) doar dând cu ipsos stâlpii obiectivului de infrastructură.

Iată mesajul integral al USR-iștilor:

„Podul Constanța, de la NEPĂSARE la PREMEDITARE. Aceste poze sunt făcute astăzi. Au mascat problemele structurale cu ipsos! (LE: adeziv de exterior)

Specialiștii pe care i-am consultat ne confirmă că această lucrare are valoare structurală ZERO. Săptămâna trecută autoritățile responsabile au anunțat că se vor realiza lucrări de reparații și am crezut că se va întâmpla în sfârșit ceva normal.

Însă astăzi suntem martorii unui act de politiciansim pur: spoiala (în adevăratul sens) unor probleme grave ca urmare a presiunii publice.

Lucrurile nu pot rămâne așa. Vom continua prin toate mijloacele legale pe care le avem la dispoziție să solicităm autorităților, care astăzi s-au dovedit iresponsabile, să facă totuși un act responsabil și să înceapă urgent lucrările de reabilitare care se impun!

Cerem din nou publicarea imediată a expertizei tehnice din februarie!”

Vedeți AICI întreaga galerie foto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *