Skip to content
Politică

Oamenii lui N. Dan dau asaltul la Firea și PSD: Ne cred analfabeți! FOTO

jurnalistii.ro

Oamenii lui Nicușor Dan – președintele Uniunii Salvați România (USR) – dau asaltul la primarul general Gabriela Firea și la Partidul Social Democrat (PSD).

Într-un mesaj postat, vineri seară, pe Facebook, Uniunea Salvați Bucureștiul (USB) – partidul din partea căruia au fost aleși consilierii generali pe 5 iunie – acuză de minciună Primăria Capitalei.

Este vorba despre disputa privind fondurile pentru înființarea unei subunități de pompieri.

„La o zi dupa ce am semnalat faptul ca PSD+ALDE au taiat banii de la infiintarea de noi subunitati de pompieri, Primaria Municipiului Bucuresti reactioneaza printr-o minciuna!

Intr-o postare pe Facebook, PMB sustine ca banii de la pompieri nu au fost taiati ci doar redistribuiti dar documentele puse la dispozitie chiar de PMB contrazic acest lucru. Gabriela Firea si PSD ori ne cred pe toti analfabeti, ori s-au obisnuit ca nimeni sa nu verifice “rectificarile” lor facute din condei fara nicio justificare.
Ii asiguram si ca stim sa citim un buget si ca suntem foarte atenti si vom semnala toate tentativele de sifonare a banilor publici pe care incearca sa le faca sistematic in ultimele 5 luni.

Puteti citi aici hotararea de consiliu in care apare doar taierea fondurilor de la pompieri. (pagina 8 a documentului PDF): http://www4.pmb.ro/wwwt/institutii/CGMB/sedinte/ordinea_de_zi/db/08_20161031.pdf

Ne cerem scuze ca nu putem sa va oferim un format in care sa puteti cauta cu usurinta dar Primaria condusa de Gabriela Firea face tot ce ii sta in putinta sa ingreuneze accesul cetatenilor la informatii este mesajul celor de la USB / USR.

Politicienii atașează următoarea imagine explicativă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *