Skip to content
Politică

Oamenii lui Negrescu din PSD evidențiază un as din mâneca Vioricăi Dăncilă

euractiv.com

Oamenii lui Victor Negrescu din Partidul Social Democrat (PSD) evidențiază un as din mâneca Vioricăi Dăncilă, propusă pentru funcția de premier.

Este vorba despre PES activists România, organizație al cărei coordonator național este Victor Negrescu (vicepreședinte al PSD și ministru al Afacerilor Europene).

PES activists România își manifestă susținerea față de nominalizarea Vioricăi Dăncilă pentru fotoliul de la Palatul Victoria, potrivit unui comunicat trimis marți seară PSnews.ro.

„Doamna Viorica Dăncilă este un politician echilibrat și un om de echipă, cu deschidere și înțelegere pentru viziunea social-democrației moderne europene, calități care o recomandă pentru funcția de prim-ministru al Guvernului României.

Lider apreciat în Grupul S&D din Parlamentul European și în familia Partidului Socialiștilor Europeni, doamna Viorica Dăncilă este totodată o foarte bună cunoscătoare a procesului decizional al Uniunii Europene, fapt ce va conta mult în exercitarea mandatului de premier într-un context în care, la nivel european, au loc evoluții importante și se dezbat teme-cheie.

Salutăm, de asemenea, faptul că, prin persoana doamnei Viorica Dăncilă, PSD desemnează o doamnă ca prim-ministru. Este un gest cu semnificație aparte, progresistă, ce va avea o rezonanță pozitivă în plan european.

Am colaborat de fiecare dată excelent cu doamna Viorica Dăncilă, ne-am sprijinit reciproc în activitățile noastre și am păstrat de-a lungul timpului un dialog foarte bun, pe teme prioritare pentru România, dar și pe alte subiecte de interes aflate pe agenda Uniunii Europene.

Sperăm într-o cooperare la fel de bună și pe viitor și îi dorim succes!” detaliază oamenii lui Negrescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *