Skip to content
Politică

UPDATE Oamenii lui Sava, infiltrați în posturi-cheie în Primărie. Șase luni de mandat – aproape 60 de angajări în Primăria Generală EXCLUSIV DOCUMENT

UPDATE 12:48

Redacţia PSnews.ro tocmai a descoperit nişte iţe conectate la bani publici care duc spre – aţi ghicit – primarul general interimar Răzvan Sava, de la PNL.

Dacă faceţi click AICI, veţi descoperi o serie de direcţii din Primăria Municipiului Bucureşti, reunite sub numele de „Structura ierarhică la compartimentul SECRETAR GENERAL”. Printre ele, iese în evidenţă Direcţia Asistenţă Tehnică şi Juridică, despre care site-ul PMB ne spune că este condusă de directorul executiv Georgiana Zamfir. Poate că numele nu vă spune nimic. Sursele PSnews.ro o indică pe Georgiana Zamfir ca făcând parte din cercul de prieteni foarte apropiaţi ai lui Andrei Nicolae, consilier general PNL şi unul dintre „săracii băieţi bogaţi” care alcătuiesc echipa de campanie a lui Răzvan Sava, cel care acum candidează, garantat de Piedone, pentru funcţia de primar al Sectorului 4.

CITIŢI ŞI: Cine manevrează interesele din jurul primarului Răzvan Sava. Băieţii şmecheri de la Capitală / EXCLUSIV

Despre Andrei Nicolae puteţi citi în materialul PSnews.ro din linkul de mai sus. Ne-ar fi plăcut să facem un material mai amplu şi despre prietena acestuia, Georgiana Zamfir, pornind – de exemplu – de la declaraţia ei de avere, dar ghinion! Acest document lipseşte cu desăvârşire de pe site-ul PMB, după cum vă puteţi încredinţa făcând click AICI.


Vedeţi cum oamenii primarului general interimar Răzvan Sava (PNL) au fost infiltrați în posturi-cheie în Primăria Capitalei. Cele şase luni de mandat al lui Sava s-au concretizat în aproape 60 de angajări în Primăria Generală.

Se pare că, deși era conștient că nu va putea fi votat primar al Sectorului 4, Răzvan Sava și-a pregătit din timp terenul, infiltrându-și oamenii în Primăria Capitalei.

Ca dovadă, PSnews.ro pune la dispoziție datele oficiale privind numărul de angajări, precum și posturile ocupate la Primăria Capitalei, începând cu perioada preluării de către Sava a mandatului de primar interimar.

În urma solicitării făcute de PSnews.ro în baza Legii 544/2001, reprezentanții Primăriei Generale a Capitalei, ne-au transmis următorul răspuns: 

„De la 01.12.2015 până în prezent au fost angajate 57 de persoane, din care:

– consilieri personali numiți la Cabinetul Primarului General – 14
– consilier personal detașat la Cabinetul Primarului General – 1
– angajați prin concurs: 1 director general, 1 director executiv, 2 șefi serviciu, 1 auditor, 6 experți, 5 inspectori, 2 consilieri juridici, 2 consilieri, 3 referenți
– inspector de specialitate, angajați prin concurs – 4
– detașați: 1 director general, 2 inspectori de specialitate, 3 experți
– angajți prin transfer – 1 auditor, 4 experți, 3 consilieri, 1 inspector”.

Astfel, angajările făcute de Sava în scurtul lui mandat de primar interimar al Capitalei au vizat posturi-cheie ca directori, inspectori de specialitate și chiar consilieri de prim rang.

În acest context, se pare că Răzvan Sava și-a asigurat din timp legăturile cu Primăria Capitalei, astfel chiar dacă va pierde sau va câștiga, „săracul băiat bogat” va rămâne conectat cu primăria, prin interpușii săi.

Aceștia sunt cei care ne conduc Primăria Generală și în momentul de față, Sava fiind un primar care nu mai este conectat cu interesele bucureștenilor, fiind mult mai conectat cu oamenii Sectorului 4, în special cu Primăria Sectorului 4.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *