Oana Lasconi: Regret felul în care am făcut declarația de sâmbătă

Sursa foto: Instagram
Sursa foto: Instagram

Oana Lasconi, fiica primarului din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a declarat că regretă felul în care a făcut declarația de sâmbătă, când a transmis, într-un mesaj video pe Instagram, că este «absolut dezgustată, dezamăgită și șocată», în calitate de membru al comunității LGBTQ+ de declarația mamei sale, care a recunoscut că a votat «DA» pentru modificarea Constituției la referendumul pentru familie. Tânăra a mai spus că nu ar fi trebuit să se arunce cu capul înainte și să facă declarații când „emoția era la maxim”, dar și că trebuia să fie „mai diplomată”. Ea a mai precizat că nu își dorește să aibă o carieră în politica românească și nu s-a folosit de acest scandal pentru a se lansa: „Permiteți-mi să vă liniștesc, politica din România este mult prea struțo-cămilă ca să am eu ce să caut în ea. Din punct de vedere ideologic, mi se pare un haos”.

„Aș vrea să spun că regret felul în care am făcut declarația de sâmbătă. Nu ar fi trebuit să mă arunc cu capul înainte și să fac declarații când emoția era la maxim. Asta e clar.

Regret felul în care am făcut-o, regret momentul în care am făcut-o. Ar fi trebuit să fiu mai diplomată și este o lecție destul de dură pentru mine. Dar o lecție pe care vă jur c-am învățat-o. Acest scandal mi-a demonstrat un lucru clar – că avem foarte, foarte mult de muncă. Homofobia nu înseamnă doar ură sau frică, cum am mai văzut pe internet, înseamnă o dezaprobare, o discriminare.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: