Skip to content
Sport

Oana Roman, dezvăluiri incendiare din relația cu tatăl său: „Am aflat târziu și am rămas stupefiată”

Oana Roman, într-un interviu pentru Click.ro, a făcut o serie de dezvăluiri incendiare din relația pe care o are cu tatăl ei, Petre Roman: „Am aflat târziu și am rămas stupefiată”.

Astfel, Oana Roman nu poate trece nici acum peste faptul că tatăl său și-a părăsit familia pentru Silvia Chifiriuc. Fiica fostului premier a povestit cu lux de amănunte cum a debutat relația lui Petre Roman cu Silvia Chifiriuc și cât de mult afost umilită mama ei.

„Mama primea niște mesaje pe telefon care veneau la ore nepotrivite, fie noaptea târziu, fie dimineața foarte devreme, ba chiar în preajma sărbătorilor. Acestea erau de genul «lasa-l în pace. Acum este cu mine» sau «pe mine mă iubește. Tu ești bătrână». Nu le-am văzut pe toate, pentru că mama a încercat să mă ferească. Știu sigur că l-a confruntat pe tata și au avut o discuție aprinsă. El a ales altceva. În momentul în care au fost publicate în presă imagini cu ei doi, atunci el a făcut pasul. Ciudat este că ei doi se întâlneau în același bloc în care eu locuiam. Am aflat târziu și am rămas stupefiată. Aș fi putut să mă întâlnesc cu ei pe hol și să am o traumă, însă tatălului meu nu i-a păsat. Au locuit în apartamentul situat deasupra mea”, a povestit Oana Roman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *