Skip to content
Politică

Oana Stănciulescu descrie situația înainte de europarlamentare: PSD e cam bolnav acum

Cum alegerile europarlamentare se apropie, iar tensiunile sunt în creștere odată cu începerea campaniei electorale, iar jurnalista Oana Stănciulescu, invitată la Puterea Știrilor a prezentat, pe scurt, care este situația celui mai mare partid din România, după ce acesta era pe cele mai înalte culmi în 2016, când a câștigat alegerile parlamentare:

”PSD e cam bolnav acum. Președintele lor e cam bolnăvior. Sau nu! Nu știm, e în spital, pare-se că este bolnav, o boală binevenită la momentul potrivit. Vă dați seama cum ar fi fost dacă Liviu Dragnea se îmbolnăvea la o săptămână sau după de la data la care s-a îmbolnăvit? 

PNL cu PSD sunt cam la egalitate, la 26%. Și mai știm ceva: am văzut în ultimele săptămâni diverși lideri ai PSD-ului care fug de cetățeni, care se ascund. L-am văzut pe domnul Liviu Dragnea trecând printr-un culoar uman. Deci colegii lui de partid fiind nevoit să facă un culoar uman ca să nu vină un protestatar și să recurgă la vuvuzele ca să nu se audă scandările. Așa ceva am mai văzut eu cu mulți ani în urmă.” a spus Oana Stănciulescu în cadrul emisiunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *