Skip to content
Politică

Oana Stănciulescu, despre Vâlcov: Nu am nicio îndoială că urmărește să fie noul guvernator BNR

Jurnalista Oana Stanciulescu, invitată marți seara la Dosar de Politician de la postul B1TV, întrebată dacă mai este credibil populismul PSD-ALDE, aceasta a spus:

”În mare măsură, cred că mai ţine. Uitaţi-vă şi-n Europa. Partidele populiste au câştigat teren şi în ţări democratice dezvoltate. S-au făcut tot felul de analize. În 11 ţări partide populiste au membri în guverne. Liviu Dragnea de asta şi-a şi orientat partidul în zona populistă. El se compară cu Viktor Orban, dar numai ideologic. Eu nu fac aceasta comparaţie. Spre deosebire de România, în Ungaria economia merge bine.” 

De asemenea, jurnalista se declară îngrijorată cu privire la unele declarații ale lui Darius Vâlcov:

”L-am ascultat aseară pe domnul Vâlcov. A spus că oamenii de la conducerea BNR nu sunt suficient de patrioți. Pe când tot ce face el este din patriotism. Nu am nicio îndoială că urmărește să fie noul guvernator BNR” 

Va fi un an extrem de greu pentru România. Nu mai putem decât să sperăm la o nouă majoritate parlamentară schimbată aritmetic pentru a-l împiedica, pentru că în Parlament se va vota”  a spus analistul Oana Stancu.

1 comentariu la “Oana Stănciulescu, despre Vâlcov: Nu am nicio îndoială că urmărește să fie noul guvernator BNR

  1. Oana, astia din parlament nu voteaza contra PSD atata timp cat sunt inca in PSD, i-am vazut la toate incercarile opozitiei cand au cazut toate motiunile de cenzura, niciun PSD-ist nu a votat pentru motiune si nu vad nicio sansa sa cada guvernul. Trec la ponta si apoi ii cumpara dracnea inapoi cu functii si bani. Iar lumea nu intelege nici acum ca de astia din PSD-ALDE-UDMR este numai gura, pana isi rezolva ei problemele se prefac alaturi de oamenii in nevoi, in realitate trag sforile doar de partea infractorilor. Cand mai multi se vor trezi va fi prea tarziu iar Romania va fi deja acaparata, daca nu este deja, fara sanse de scapare, de o clica de infarctori care nu se vor da la o parte de la putere pentru numic in lume.
    Sper ca niciodata hotul cu lingourile si spaga din cavouri sa nu ajunga la BNR, ar fi precum pui lupul sa pazeasca oile, valcov paznic la lingouri, iai!!!????!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *