Skip to content
Politică

Oana Stănciulescu, ipoteză bombă despre Severin și prezența sa în lojă: Poate să fie neoficial un consilier al Vioricăi Dăncilă!

www.dcnews.ro
" "

Joi, 10 ianuarie, a avut loc ceremonia prin care România a preluat oficial președinția Consiliului Uniunii Europene. Unul din aspectele de remarcat la eveniment și care a scandalizat opinia publică a fost prezența infractorului Adrian Severin în loja în care se aflau Donald Tusk, Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă.

În acest context, redacția PSNews.ro a luat legătura vineri cu jurnalista Oana Stănciulescu. Concret, întrebată ce căuta infractorul Adrian Severin în acea lojă, aceasta a spus că ar trebui să o întrebăm pe Viorica Dăncilă. Mai mult, Oana Stănciulescu a conturat tabloul evenimentului de aseară în care au afost 2 lumi, una occidentală cu politicieni europeni care s-au ridicat standardelor pe care o astfel de ceremonie le impunea și cealaltă lume a fost a unei adunături de inși, o mare parte din ei având și probleme penale.

" "
" "

„Ar trebui să îi întrebăm pe organizatori, pe Guvernul României. Ei au trimis invitațiile, după cum am văzut că excelența sa Dăncilă a invitat pe x și pe y, probabil că tot excelența sa l-a invitat și pe domnul Severin. Am mai văzut prin presă că ar fi o gafă, o greșeală de protocol. Eu nu cred asta. Eu cred că pur și simplu așa s-au gândit ei că astea sunt lucrurile cu care ne lăudăm noi și le arătăm. Dacă stai să te uiți, acolo la Ateneul Român au fost 2 lumi, una occidentală cu politicieni europeni care au știut să țină un discurs, care ne-au transmis mesajele pe care ni le transmis de ceva vreme, dar politicos, iar de cealaltă parte a fost o adunătură de inși care nu se mai pot numi politicieni pentru că eu cred că acum le este greu să găsească oameni fără probleme penale. Dacă stăm să ne uităm la lideri, de la conducerea Parlamentului, la Guvern sunt enorm de mulți cu dosare. Trecutul, prezentul și probabil viitorul României în ceea ce privește leadership-ul este cu dosarele. Nu zic că la Ateneu era ca la Jilava, că dacă intra cineva putea să zică că a greșit ușa, dar totuși sunt foarte mulți demnitari. Tot aud retorica aceasta că și în străinătate sunt care au probleme cu dosarele, de exemplu Tăriceanu care a uitat de protocol și a ținut un discurs în engleză și nu română, ne dădea exemple de corupție comercială despre niște bănci și companii, dar nu a dat niciun exemplu de deminitar, de președinte de Senat și de Camera Deputaților. Manipularea aceasta merge la noi, dar nu cred că merge la oamenii aceia care așa cum ai văzut au știut să își respecte funcția, să ne respecte și pe noi care au demonstrat că nu confundă poporul cu conducătorii vremelnici”, a subliniat analista politică.

Totodată, întrebată dacă există posibilitatea ca Adrian Severin să fi fost acolo pentru că ar avea de fapt o funcție prin care o consiliază pe Viorica Dăncilă, Oana Stănciulescu a reliefat că orice este posibil așa cum a fost posibil ca Toni Greblă să fie în fruntea secretariatului Guvernului României. De asemenea, jurnalista a pus în antiteză imaginea creată de discursul lui Donald Tusk asupra României și imaginea pe care am prezentat-o noi prin scoaterea în față a unor personaje compromise, cu probleme penale precum Adrian Severin.

„Eu sper că nu, dar ne putem aștepta la orice. Domnul Greblă a aterizat taman în fruntea secretariatului și este și el într-o situație oarecum similară. Domnul Severin este eliberat condiționat dacă nu mă înșel. Acum omul s-a dus la Ateneu, poate citește o carte, nu dă în cap la oameni, deci procurorul și judecătorul nu au ce să îi reproșeze. Nu știu care sunt condițiile eliberării lui. Poate să fie neoficial un consilier al premierului dacă a avut o astfel de poziție strategică. Cei care se duc la Teatru, la Ateneu știu că mulți dintre ei care sunt obișnuiți cu astfel de evenimente stau pe serpentină sau pe scări. Domnul Severin nu a stat pe scări, ci în lojă. 

De asemenea, vreau să spun că Donald Tusk a enumerat de la Tristan Tzara la Duckadam, de Eliade până la Halep arătând ce avem noi mai bun în această țară, iar noi venirăm cu Severin. Ce poză se duce în presa internațională? Poza cu Severin și alții. Ce avem doamnă Dăncilă mai bun? Trebuia să vedem intelectuali, sportivi, soprane care cântă la Londra, artiști, dar noi l-am văzut pe Severin. Severin este din grupul acela care a luat șpagă și ceilalți 2-3 care au fost prinși de jurnaliștii englezi și-au dat demisia automat. Cel care apare însă este Severin. La noi dacă nu ai o condamnare, un dosar nu ești om politic, a conchis Oana Stănciulescu în exclusivitate pentru PSNews.ro.

" "

3 comentarii la “Oana Stănciulescu, ipoteză bombă despre Severin și prezența sa în lojă: Poate să fie neoficial un consilier al Vioricăi Dăncilă!

  1. În exclusivitatea ei, Oană Stănciulescu a spus asa ceva? ,,…sunt obișnuiți cu astfel de evenimente stau pe serpentină sau pe scări. ” Cum adică stau pe serpentină? Scăunelul ăla de la capăt de rând se numește altfel…

  2. nu, nu au fost doua lumi; a fost una singura , europeana; daca noi facem diferenta in rau, ceilalti ce sa mai spuna despre noi? nu mai fiti atat de inveninati fata de tara asta, fata de toti romanii! nu va intrebati ca ceilalti din celelalte partide nu sunt floricele si sunt la fel de corupti cum ii credeti pe acestia; sau ” europenii” cealalta lume , credeti ca e mai putin corupta? nu, nici vorba! numai ca ei sunt cei bogati! daca noi ne uram intre noi, cine sa ne iubeasca? strainii? niciodata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *