Skip to content
Puterea Știrilor Video

Oana Stănciulescu, scenariu pentru prezidențiale: În lipsa unui candidat PSD, am putea asista la un vot anti-Iohannis în turul 2

PSnews.ro

Jurnalista Oana Stănciulescu vede posibile trei premiere în politica românească, un tur 2 al prezidențialelor fără PSD, un duel exclusiv de dreapta în turul decisiv sau alegerea președintelui însă din primul tur.

”În condițiile în care PSD nu găsește o soluție pentru alegerile prezidențiale, atunci vom asista la o altă  premieră, doi candidați din Opoziție în turul 2. Un experiment foarte interesant pentru România”, a spus Oana Stănciulescu la ”Puterea știrilor”.

Jurnalista este de părere că președintele în funcție, Klaus Iohannis, pleacă cu prima șansă în orice variantă.

În duelul cu PSD-ALDE câștigă detașat, iar dacă nu ar exista un alt candidat din partea dreaptă, am putea asista la o altă premieră pentru România, să avem un președinte încă din primul tur.

Iohannis este la o distanță enormă de toți ceilalți candidați, iar acum, după ultimele sondaje, văd că e pe un trend ascendent, crește în continuare. Nu are rival în momentul de față.

Însă e interesant de văzut ce se va întâmpla cu Dan Barna sau cu un alt candidat venit din USR-Plus, pentru că în turul 2, electoratul PSD care îl urăște pe Iohannis s-ar putea îndrepta către candidatul USR, să fie adică un vot anti-Iohannis”, a adăugat Stănciulescu la ”Puterea știrilor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *