Skip to content
Politică

Oana Stancu, foc și pară pe decizia ANAF în privința Antena 3: Președintelui Iohannis să îi fie rușine!

Jurnalista Oana Stancu Zamfir a comentat, luni seară, în platourile emisiunii Sinteza Zilei, de la postul Antena 3, decizia ANAF de a evacua sediile Antena 1 și Antena 3.

Astfel, imobilele în care își desfășoară activitatea posturile de televiziune Antena 1 și Antena 3 trebuie evacuate în termen de cinci zile, în urma notificării primite, luni, de la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București, care pune în executare sentința penală din 2013, rămasă definitivă.

Oana Stancu Zamfir, jurnalistă Antena 3 a criticat extrem de dur această acțiune a Fisculuei declarând că este un abuz comis în timpul mandatului lui Klaus Iohannis, care ar fi trebuit să aibă o reacție promptă în acest caz.

De asemenea, jurnalista i-a solicitat și lămuriri premierului Dacian Cioloș în fața acestui abuz, declarând că nici dușmanul declarat al lui Dan Voiculescu, Traian Băsescu nu a ajuns la această măsură. Nu în ultimul rând, Oana Stancu Zamfir a mai atras atenția că de la un timp, abuzurile din România devin din ce în ce mai pregnante:

„Presedintelui Iohannis sa ii fie rusine ca in seara asta nu a avut prima reactie in aceasta tara. Premierul Ciolos sa raspunda pt faptul ca acest abuz se comie cu el premierul tehnocrat. N-a facut-o Băsescu, o face ANAF-ul sub Cioloș. Ar trebui Ciolos sa spuna acum: De ce nu vreau eu bani de la aceste 5 televiziuni. Nu mai zic ca statul roman când e vorba de entitati de la 250 de angajati in sus da ajutoare de stat. Noi n-am cerut. N-am cersit. Statul roman e in situatia de a ne da pe noi afara si pentru a ne judeca pe institiile pe care le-am facut noi aici pe munca noastra. De ce domnii de la ANAF ne refuza banii nostri. E economica acesta decizie, e in sprijinul statului roman? Ministerul de Finante sunt sigura ca nu ne iubeste si ca ne-ar vrea inchisi. Fac meseria asta aproape de 20 de ani. O  fac cu devotament si cu dorinta mea in tara asta sa nu fie abuzuri. Problema nu e daca de maine in grila de programe mai aveti Antena 3, Antena 1 Euforia, Antena Stars, ci daca in tara asta de maine o sa fie mai bine dupa toate abuzurle pe care le-am inghitit si dupa care suntem si noi responsabili. Eu pot sa va spun ca de maine pot sa plec acasa. Intrebati-va si dumneavoastra daca trendul cu toate abuzurile e bun pentru copiii dumneavoastra, prietenii dumneavoastra?”, a mai declarat jurnalista Antena 3.

1 comentariu la “Oana Stancu, foc și pară pe decizia ANAF în privința Antena 3: Președintelui Iohannis să îi fie rușine!

  1. e firesc sa va inflamati,cei ce lucrati in trust,dar nu cred ca anaf-ul nu are argumente.ca de obicei comunica prost si actioneaza impulsiv.eu ca proprietar,inchiriez cui vreau,chiar daca nu la cel mai bun pret.poate termenul de 5 zile e exagerat,restul doar emotii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *