Skip to content
Societate

Oasele din pădurea Caracal nu sunt ale Alexandrei. Jurnalistul Lucian Mîndruță: Se conturează ipoteza ucigașului în serie

" "

Medicii legişti au făcut publice rezultatale expertizelor efectuate asupra rămăşiţelor osoase găsite în pădure. Ei confirmă a doua victimă a lui Gheorghe Dincă. Rezultatul expertizei medico-legale au fost transmise procurorilor DIICOT care anchetează cazul crimelor de la Caracal.

Potrivit raportului legiştilor, rămăşiţele osoase descoperite în 5 august, în zona de lizieră de pădure, provin de la o persoană de sex feminin, cu vârsta cuprinsă între 15 şi 19 ani.

" "

Acestea „sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziției domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuința inculpatului Dincă Gheorghe”, a comunicat DIICOT.

Așadar, prin adresa din data de 13.08.2019, Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a înaintat către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism raportul de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019 în zona de lizieră de pădure, amplasată pe terenul Stațiunii de cercetare și dezvoltare agricolă Caracal, indicate de către inculpat ca aparținând victimei majore, arată comunicatul instituției.

Jurnalistul Lucian Mîndruță este de părere că în cazul lui Dincă se conturează deja profilul unui criminal în serie, Alexandra și Luiza fiind doar câteva dintre victimele sale.

“Cred că deja în cazul lui Gheorghe Dincă se conturează ipoteza ucigașului în serie. Sunt indicii că Alexandra și Luiza nu au fost singurele lui victime. Problema e că toată zona e o mizerie în care oamenii închid ochii. E un sistem corupt, care pleacă de la nivel central și se ramifică peste tot. Ineficiența autorităților e doar o parte din povestea asta. E vorba și de clanuri locale, complicități la nivel local și cumva e justificată neîncrederea oamenilor în această anchetă”, a comentat pe scurt pentru PSNews.ro jurnalistul Lucian Mîndruță.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *