Skip to content
Politică

Obama a discutat cu Putin probleme legate de Ucraina, Iran și Siria

Președintele american Barack Obama s-a întâlnit marți la Beijing, cu ocazia summitului Asia-Pacific, cu omologul său rus Vladimir Putin, cei doi lideri evocând probleme legate de Ucraina, Iran și Siria, a anunțat Casa Albă, potrivit AFP.

În trei ocazii, pe parcursul zilei (de marți), și timp de aproximativ 15-20 de minute în total, președintele Obama a avut prilejul de a vorbi cu președintele Putin’, a indicat Bernadette Meehan, purtător de cuvânt al Consiliului american pentru securitate națională. ‘Discuțiile lor au vizat Iranul, Siria și Ucraina‘, a adăugat ea.

În același timp, Kremlinul a anunțat că președinții Rusiei și SUA au avut la Beijing mai multe scurte discuții, abordând subiecte legate de relațiile bilaterale, precum și de Ucraina, Siria și Iran.

De mai multe ori, președintele Putin a vorbit cu președintele Obama, întrevederile lor au fost scurte, dar ei au evocat relațiile bilaterale, Siria, Ucraina și Iranul„, a indicat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al șefului statului rus, informează agerpres.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *